...






Charing

Vår säger du?
Va? Sommar menar du väl? säger jag ;)



Brighton

Följde med familjen till Brighton fredagen den 16/4. Vi var bara vid havet ink Brighton Pier. Längtar tills jag åker dit igen för att utforska staden ännu mer.

Så här kommer det; Brighton i bilder.


I feel good dadadadadadadaaam

Sovmorgon, så skönt. Det är den jag längtar mest efter hela veckan!
Solen skiner utanför mitt fönster, bra och glad musik spelas på min dator, igår beställde min kära finska hem Colbie Caillats album Coco till mig efter att ha sett videon jag la upp på youtube, jag är i äkta feelgood-anda och jag ser inte hur denna dag skulle kunna sluta annat än bra. Kan det vara effekter av min nya diet? ... Man ska tydligen må bättre i kroppen när man undviker allt socker (no kidding?). Vet ni att förr i tiden så fick människan i sig ca 100 g socker på ett år? Motsvarande nu; 40 kg på ett år!!

Idag är jag på ett såndär humör att jag uppskattar att mina kuddar är fluffiga, att mitt hår har doft kvar från gårdagens parfym, att jag lever, att du lever





hahhhahahhaha

Hello bitches ;)

Förlåt för mitt dåliga bloggande, alltså gud... jag har varit busybusy om man säger så... men med vad är en hemlis ;) Jag vet att ni helst skulle vilja se i allafall 3-4 inlägg om dagen men vad kan jag säga. Jag är ju bara människa med ett liv utanför bloggen (till skillnad från vissa andra hahah)!

Jag vet att många av er vill se bild på dagens outfit men jag ser ut som bajs idag så ni får helt enkelt vänta tills imorgon!! Jag hoppas att ni klarar er utan!! azzå i am so sorry för detta. Förlåååt...! I will make it up to you.

Alltså vissa människor är feett dryga och jag vill bara falla ner och typ dö lixom jag menar VÄX UPP för fan hahahahahahah :D:D:D jävla idioter lev ert egna liv och skit i andra!

hahahhah

/Peace

Resultat av en uttråkad Maria på bra humör, ta det med en nypa salt


Dröm

Jag har längtat hem lite de senaste dagarna. Inte ett sånt där längtande som får mig att må dåligt. Bara ett sånt där längtande som gör att jag skulle uppskatta att få komma hem en eller två veckor och ett sånt där längtande som gör att jag inser att jag kan skatta mig lyckligt lottad att jag är en av dem som har anledningar nog att uppskatta "hemma".

Inatt hade jag en dröm. Jag gjorde allt det jag längtar efter. Nästan i alla fall.
Jag gick på Hdm marknad, jag va på Hemköp (hahaha), jag körde bil, jag va med familjen, jag träffade alla mina vänner, jag fikade med dem.
När jag sedan vaknade upp och insåg att allt bara var en dröm så blev jag lite ledsen i ögat. Men sen insåg jag att allt det där kan jag se fram emot att göra lite senare, då blev jag glad igen.

Sen att jag blev förföljd av en polisbil i natten vars strålkastarljus lyste upp gatorna åt mig när jag gick och att Hemköp på kvällen var Zlatan Ibrahimovics favoritrestaurang (som fick lov att öppna efter stängsningstid för fotbollslaget) var ju inte tokfel det heller!


LCHF

känns lite konstigt att proppa i sig grädde, bacon och ägg för att gå ner i vikt.
Imorse bytte jag ut min low fat yoghurt med banan, vindruvor och Cheerios mot 1 ägg, 2 skivor bacon och en klick majonäs. Plötsligt ska jag äta allt det där jag har försökt undvika. Jag vet att det ska vara bättre för kroppen, men det lär nog dröja ett tag till innan jag kan äta det utan att få dåligt samvete.

Jag har funnit en diet som heter LCHF som innebär att man ska äta så lite kolhydrater och socker som möjligt. Men så mycket naturligt fett tills man blir mätt. Det ska tydligen vara bra för kroppen att äta det människan är skapt för att äta. Äter du rätt och är överviktig så går du ner i vikt, äter du rätt och är underviktig så går du upp i vikt. Äter du det du är menad att äta så kommer du så småningom väga det du är menad att väga.
Kan det vara så enkelt?

Jag ska testa på att byta ut alla mina lightvarianter till full fett, mellanmjölk till standarsmjölk, inte skära bort det synliga fettet från min bacon, ostskivor med smör till mellanmål istället för en frukt för att bara nämna några exempel.
Det känns nästan lite för bra för att vara sant men jag har inget att förlora på att testa. Jag menar... mina ständiga lightversioner har tydligen inte heller fungerat så bra...
Meningen är också att med allt det fett man äter så ska suget efter andra saker försvinna. Det ska inte vara svårt att gå ner i vikt, för man ska inte lockas av sötsaker längre.

Frukt får jag inte heller äta eftersom det innehåller socker. Mina favoriträtter kyckling med messmörssås och ris kan jag fet glömma liksom pasta carbonara. Eller ja, carbonarasås utan pasta och kyckling med messmörsås utan ris är ju galant för denna diet men kanske inte lika gott... Har ni förslag på vad man kan äta istället för ris, potatis och pasta? Ska alltså inte innehålla kolhydrater. Bröd går alltså också bort.

Tack gode Gud att avokado är tillåtet!


Pappa på msn

Jag ock pappa pratar om olika dieter över msn.

Maria säger:
tuuli går på diet också... hon äter i princip bara tomater, tonfisk, rödlök och fetaost...
det MÅSTE ju bli jäkligt tråkigt efter ett tag

Lars-Erik säger:

hon får väl äta paner också i den dieten

Maria säger:
vad är paner?

Lars-Erik säger:
tuuli-paner
hahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahha
hahaahhahahahahahahahahahahahahhahahahaha
hahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahahh
ahahahhahahhahha

Maria säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Maria säger:

-.-



soft musik

Tror att jag har en lätt förälskelse i nästan alla Colbie Caillats låtar.
Har lyssnat ständigt på hennes musik i 3-4 år nu. Det går helt enkelt inte att tröttna på den!
Enkla, feelgood och sköna att lyssna på.



Ta dagen som den kommer och bara njuuuut...

Nu har jag varit i Englaland i 6 månader. 
- Det är nu det har gått så pass lång tid att hemlängtan är försvunnen. När jag är ute och festar längtar jag inte längre hem till min säng i Sverige; jag längtar hem till min säng i the Wakeley House i Charing.
- Det är nu det kalla vädret är borta. Det är nu sommaren kommer med förhoppningsvis många slappdagar i solen, sköna partynätter i sommarklänningar, BBQ fester, cykelturer med mera.
- Det är även nu det bara är 3 månader kvar och jag har insett att det är njutning av det engelska livet som måste gälla och inget annat.
- Det är nu jag har insett vilka otroligt härliga nya människor jag har träffat här. Och vilka jag kommer hålla kontakt med efter hemkomsten till Svealand.

Det är alltså NU den härligaste biten av min Englands-vistelse börjar. 
and I loviloviloviloviloveit

Cheers X x

Korrekt svenska? Näe due.

Mer kuliga saker och mindre kuliga saker har hänt. Mer kuligt var den uuunderbara dagen i Brighton. Jag och finskan planerar redan våran resa dit. Mer kuligt var också pickniken med mina vänner, underbart sommarväder flera dagar i rad, fester, slappsöndagen vi hade i parken med tusen saker till frukost som vi köpte med oss från Londis, festlördagen vi hade med shots i olika smaker, skratt, teletubbies, Elvis Presley och Aladin. Mindre kuligt var det att barnen har haft lov i 3 veckor och 2 dagar. Mer kuligt är det att min plånbok buktar utåt för första gången sedan min ankomst till England. Mindre kuligt var alla långa timmar jag skulle passa småglina. Mestast kuligt var det att skolan började för dem idag!! Mohaha. Mindre kuligt var det att ta igen all städning och tvätt som jag hade kommit efter med. Mer kuligt var det när vi åkte och åt mat på Pizza Hut igår, spelade bowling och en annan dag spenderade vi 7 timmar på en farm som kallas; rear breeds. Mindre kuligt var att jag längtade hem till mina vackra djur i Sverige. Mindre kuligt var det också när jag var tvungen att följa med dem och bada och minstingen skrek och skrek och skrek. Mer kuligt var att jag där i poolen träffade en danska som kunde svenska. Mindre kuligt var att jag inom kort insåg att hon var ganska tråkig. Mer kuligt är att jag har upptäckt att många av mina kompisar här tycker att våran trädgårdsmästare är snygg. Mindre kuligt är det att de tydligen ser någon som jag inte ser. Min tyska kallar honom Gerard Butler. Jag kallar honom Neville.


BILDREGN

 

Nästa gång kör vi stenhårt på tema FLOWERPOWER


Mat-tips från coachen

Mat-tips!

1. Rostad Lingongrova med Peanutbutter, crunchy bites. Låter mindre gott, är mermer gott.
2. Färdiglagade Thai rätter. Hemlagat i all ära, men här i England är det mycket halvfabrikat mm som gäller, och att stoppa in en förpackning i mikron och få ut en ljuvlig måltid är guld värt ibland.
(Appropå snabb mat. Min hostdad skulle laga mat, han ville inte koka några makaroner för det skulle ju ta "for fuck sake TEN bloody minuets!!", så det blev stekt ägg och bacon istället.)
3. Pannkakor med nutella och jordgubbar, fungerar även med annan frukt - speciellt banan eller hallon!
4. Baguette med tonfisk och majonäs.

Som jag har sagt om och om igen, maten i England är inte nyttig. Men här kommer något nytt; den ÄR faktiskt god IBLAND. Sällan, men ibland.

RSS 2.0