Charlie Brown

Vi åkte till en trädfarm uppe i bergen för att rädda en gran. Ja du läste rätt, för att RÄDDA en gran. Charlie Brown tree aka the ugly tree. Först åkte vi hövagn dragen av gammal fin traktor. Sen gick vi runt och tittade på alla fina träd, i jakt på ett fult. Sen drack vi varm choklad vid en lägereld. Ni förstår, vi har 2 träd i huset. Det stora fina trädet uppe i vardagsrummet som bara T får dekorera. Hon vet hur hon vill ha det, enkelt sagt. Sen har vi Charlie Brown i vardagsrummet på nedervåningen. Traditionen "Save the ugly tree. Ta hem den fulaste granen vi kan hitta, granen som ingen annan kommer att välja. Fula träd FÖRTJÄNAR OCKSÅ EN VÄRDIG AVSLUTNING!" Och det fula trädet på får vi dekorera hur vi vill! 






J's föräldrar har en massa granar i sin trädgård. Många av deras julgranar har de grävt upp med rötterna för att sedan kunna plantera om dem i trädgården. Återanvändning. Det gillar Malin! Malin gillar nog också följande:

  • De hittade en katt som någon hade slängt ut. Katten hade kattungar som dog en efter en. De tog hand om katten och dess ungar. Tyvärr klarade inte ungarna sig (det är inte den här delen du ska gilla) men mamman klarade sig tack vare att de tog hand om den! De hittade ett hem åt mamsen och nu mår hon bra
  • De funderar på att skaffa en till hund om några år. Och då kommer de att adoptera en hund som har haft det svårt, för dom behöver också ett kärleksfullt hem
  • &så någonting som jag gillar. Vera fyllde bara 7 år, inte 8 som jag trodde med blödande hjärta och tårar i ögonen. Det betyder att hon inte är 8 utan bara 7. Och att hon bara är 7 år betyder att hon har ett helt år "extra" med oss!
  • De var med och "adopterade" en familj som inte har råd med julklappar själv. Vilket resulterade i massa julklappar till dem!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja det här gillar Malin massor! Hälsa till din underbara Kanadafamilj!

2011-12-29 @ 19:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0